Beste vrienden,
 
We hopen dat jullie nog allemaal gezond en wel zijn. Gezien de gemiddelde leeftijd van ons ledenbestand zullen de meesten van jullie inmiddels minstens een eerste vaccinatie hebben gehad. Wij verwachten dat op afzienbare termijn er in de samenleving weer ruimte komt om elkaar te ontmoeten. En, uiteraard met inachtneming van alle corona maatregelen, dat brengt ons ertoe om weer voorzichtig te denken over een aantal activiteiten in de komende maanden. E.e.a. uiteraard en vanzelfsprekend met inachtneming van alle corona maatregelen en moeten alle activiteiten op de plandata ook veilig kunnen plaatsvinden.
 
Cursus re-animatie:
 
Verschillende mensen hebben ons benaderd of het niet mogelijk is om een cursus re-animatie op het park te organiseren. We willen hieraan graag onze medewerking geven. Vooraleerst willen we het animo van onze leden voor een dergelijke cursus graag peilen. Mocht je interesse hebben in zo’n cursus, stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij voldoende belangstelling gaan we dan kijken welke mogelijkheden er zijn.
 
 
Graag tot ziens bij een van onze activiteiten.
 
Bestuur Vrienden van Elsendorp
 
Marjo Klaassen - voorzitter
Peter Hanen - secretaris
Erik Peeters - penningmeester
 
 
 
 2021-06-01  Aanpassing info activiteiten 2021 v.w.b. fietstocht en wandelen  Publiek
     
 2021-05-25  Meer info van het bestuur betreffende activiteiten 2021  Publiek
     
 2021-05-19  Planning activiteiten 2021  Publiek
     

 

Informatie Vrienden van Elsendorp:
 
Let niet alleen op je mailbox maar kijk ook op de mededelingenborden in het park. Gedurende het zomerseizoen zullen wij die regelmatig gebruiken om informatie te delen. Tevens kun je voor informatie altijd terecht op onze website www.vriendenvanelsendorp.nl. Op dit webadres kun je je ook opgeven voor de diverse activiteiten. Ook op de website: het aanmeldformulier voor nieuwe leden. Dus ken je iemand uit je omgeving die ook lid wil worden van Vrienden van Elsendorp, verwijs ze dan graag naar onze website.