Nieuwjaarsduik in de vijver - vrijdag 1 januari 2021.
Nu nog niet aan denken! Eerst genieten van de zomer maar wel al noteren in de agenda’s: de inmiddels traditionele nieuwjaarsduik staat gepland voor vrijdag 1 januari 2021 om 10.00 uur. Ook hier geldt weer: nadere informatie volgt t.z.t.
 
Algemene Ledenvergadering - zondag 23 augustus a.s.
Onze gebruikelijke ledenbijeenkomst in de zaal van de Oase vanaf 10.00 uur. Het verslag van de vorige vergadering en de agenda voor deze vergadering volgen nog per separate email.
 
High Tea / High Wine - donderdag 20 augustus a.s.
Gezien het succes van de High Tea van vorig jaar hebben we besloten om deze ook dit jaar weer te organiseren en wel op donderdag 20 augustus a.s. vanaf 15.00 uur in de Oase. Een goede kop thee of koffie en lekkere hapjes. Vanaf een uur of vijf gaan we over op wat stevigers en is er een High Wine. Er is een wijnproeverijtje en wat uitleg over hoe nog meer te kunnen genieten van een goed glas wijn. Ook hier komen we nog terug met nadere informatie. Opgeven is al mogelijk op de website, bij Marjo Klaassen (plaatsnummer 509) of Resy Hanen (plaatsnummer 125). Opgeven bij de receptie kan natuurlijk ook altijd. Ook hier geldt dat inschrijving open staat voor leden en niet leden.
 
Pubquiz
 
De Grote Elsendorp Naturisten QUIZ - woensdag 12 augustus, aanvang 19:30 uur in de Oase
 
 
Voor de eerste keer op ons park: een heuse en onvervalste pubquiz. Teams van 3 personen gaan het tegen elkaar opnemen in spannende vragenrondes.  Aanmoedigend publiek is uiteraard ook van harte welkom maar natuurlijk wel rekening houden met de corona beperkingen. Teams kunnen zich vanaf nu tot en met 5 augustus opgeven op de website, bij Wil van Veghel (Hazenberg 135), Peter Hanen (Hazenberg 125) of bij de receptie. Inschrijving is mogelijk voor leden en niet leden van de Vrienden. 
 
Let op: ivm Corona maatregelen is het mogelijke aantal deelnememde teams beperkt: Dus geef je snel op: Wie het eerst komt, het eerst maalt.
 
In verband met de te verwachten hitte a.s. zaterdag wordt de fietstocht uitgesteld naar zaterdag 22 augustus a.s. 
Willen diegenen die op 22 augustus onverhoopt niet kunnen deelnemen dit graag even melden via de mail?
 
Fietstocht 2020 
 
Let op gewijzigde datum! - zaterdag 8 augustus a.s.
 
Naar aanleiding van de terechte opmerking van nog actief werkende leden hebben we de datum van de fietstocht gewijzigd van doordeweeks woensdag 29 juli a.s. naar weekend zaterdag 8 augustus.
 
Zoals eerder aangegeven gaan we 8 augustus a.s. weer met de Vrienden van Elsendorp fietsen onder leiding van Rinie van Berkum. Vertrek om 10.00 vanaf de parkeerplaats bij de receptie. I.v.m. corona maatregelen is de inschrijving beperkt tot 30 deelnemers en staat inschrijving vooralsnog alleen open voor leden van de vereniging. Aan de deelname aan de fietstocht zijn geen kosten verbonden. Voor een kop koffie en een eenvoudige lunch onderweg wordt gezorgd.
 
Graag vóór 1 augustus a.s. opgeven bij Rinie per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Graag bij opgave aangeven:

broodjes (2 stuks): bruin of wit
beleg: jonge kaas en/of ham
 
Tot ziens op 8 augustus.