Activiteiten 2021

 

Beste vrienden,

Naar aanleiding van de verscherpte corona maatregelen en de hoge toename van het aantal besmettingen heeft het bestuur van Vrienden van Elsendorp besloten om alle geplande activiteiten voorlopig op te schorten. 
Ook de voor a.s. zondag geplande Algemene Ledenvergadering willen wij nu geen doorgang laten vinden. Ook al omdat er geen van bijzonder belang zijnde agendapunten zijn, vinden wij het ongewenst om met tientallen
mensen bijeen te komen.

Wij rekenen op jullie begrip.
De wekelijkse wandelingen op donderdagmorgen gaan wel gewoon door. In de buitenlucht en op gepaste afstand van elkaar menen wij dat deze activiteit gevaarloos kan worden doorgevoerd.

De fotowedstrijd gaat natuurlijk ook gewoon door. 

Aangezien de ALV niet doorgaat hebben we besloten om de termijn waarop foto’s moeten ingediend te verlengen tot 1 september. Dus nog een hele zomer lang de gelegenheid om mooie foto’s te maken en aan ons te mailen: info@vriendenvanelsendorp.nl.
Een deskundige jury bestaande uit Antoon Wulms en Henk Ceelen zullen de inzendingen beoordelen.
De beste foto’s worden bekroond en zullen we dan met jullie delen via e-mail.

Mocht de situatie zich in dit seizoen nog ingrijpend wijzigen, komen we graag weer bij jullie terug. Het is niet anders. Met vriendengroet, Marjo, Erik en Peter
 

Fotowedstrijd:

Wij kijken uit naar de zomer en zien veel moois om ons heen. De natuur nodigt uit om ons heen te kijken vanaf ons terrein, vanaf ons terras. Tijdens een wandeling, de hond uitlaten, een fietstocht.

Wij nodigen jullie uit mee te doen aan een fotowedstrijd, leg jouw mooie natuurmoment in onze omgeving vast op een foto. Genomen met je fotocamera of met je mobiele telefoon. Stuur dat digitale fotomoment in en een deskundige (vak)jury zal uit de inzendingen de winnaar kiezen.

Wat               ga op pad omgeving recreatiepark Elsendorp

Hoe               maak een foto tijdens een wandeling , fietstocht digitaal aanleveren info@vriendenvanelsendorp.nl

Wanneer        stuur maximaal 3 foto’s in voor vrijdag 16 juli 2021 winnaar wordt tijdens ALV 25 juli in het zonnetje gezet

Vanzelfsprekend worden op het terrein de regels omtrent fotograferen gerespecteerd. Alleen dieren , bomen, planten, bloemen, ……

 

Wekelijkse wandelmorgen:
 
Vanaf volgende week lopen we elke donderdag i.p.v. dinsdag. We vertrekken om 10.00 uur vanaf de receptie en lopen 5 tot 8 kilometer zodat we rond 12.00 uur weer terug zijn. We wandelen gewoon gezellig met elkaar in een normaal tempo waarmee we rekening houden met ieders conditie en gesteldheid. Iedereen is welkom, dus ook niet-leden. Ook kinderen kunnen gerust meewandelen.

Op 28 augustus, noteer de datum, organiseren we een nader te bepalen wandeling onder leiding van een gids. Dat kan een natuurwandeling zijn maar kan ook cultuur historisch van aard zijn. We komen hier graag t.z.t. op terug.

 

Fietstocht 5 juni:
 
Zoals aangekondigd gaan we a.s. zaterdag fietsen met wie dat wil. We fietsen om 10.00 uur weg vanaf de parkeerplaats bij de receptie. Aanmelden is niet nodig. Iedereen dient wel zelf voor foerage onderweg te zorgen. Namens de vereniging wordt niets verstrekt. Er is geen activiteit onderweg gepland. We denken om een uur of twee terug te zijn.
Doe mee! Het is mooi fietsweer en het is weer gezellig met elkaar.
 
Tweede fietstocht 18 augustus:
 
Wij denken dat we de geplande fietstocht van 18 augustus a.s. op een veilige manier kunnen doorvoeren. I.v.m. de coronamaatrdegelen is de inschrijving wel beperkt tot maximaal 30 personen. Die het eerst komt, het eerst maalt. Opgeven kan vanaf heden bij Rinie van Berkum, rinie.van.berkum342@gmail.com of telefonisch/whatsapp 0648053590.
 
We vertrekken om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de receptie. Op de eerste stopplaats worden we voorzien van koffie en gebak. Op de tweede stopplaats zorgen we voor een consumptie, een kop soep en een broodje. Hieraan zijn geen kosten verbonden behoudens verdere consumpties die dan voor eigen rekening zijn.
 
Tot ziens op 18 augustus.
 
 

 

Pubquiz:

Vorig jaar een groot succes. Dus die houden we erin. Voor dit jaar staat de pubquiz gepland op donderdag 22 juli in de avond. En ook hierop komen we graag terug met nadere informatie.

 


 

Inschrijven activiteiten

captcha
Powered by BreezingForms