Activiteiten 2021

 

De eerste activiteit is om te beginnen al helemaal coronaproof:

Fotowedstrijd:

Wij kijken uit naar de zomer en zien veel moois om ons heen. De natuur nodigt uit om ons heen te kijken vanaf ons terrein, vanaf ons terras. Tijdens een wandeling, de hond uitlaten, een fietstocht.

Wij nodigen jullie uit mee te doen aan een fotowedstrijd, leg jouw mooie natuurmoment in onze omgeving vast op een foto. Genomen met je fotocamera of met je mobiele telefoon. Stuur dat digitale fotomoment in en een deskundige (vak)jury zal uit de inzendingen de winnaar kiezen.

Het is de bedoeling tijdens de geplande jaarvergadering de winnaar op een feestelijke wijze bekend te maken. De foto’s tijdens de ALV met een diashow getoond.

Wat               ga op pad omgeving recreatiepark Elsendorp

Hoe               maak een foto tijdens een wandeling , fietstocht digitaal aanleveren info@vriendenvanelsendorp.nl

Wanneer        stuur maximaal 3 foto’s in voor vrijdag 16 juli 2021 winnaar wordt tijdens ALV 25 juli in het zonnetje gezet

Vanzelfsprekend worden op het terrein de regels omtrent fotograferen gerespecteerd. Alleen dieren , bomen, planten, bloemen, ……

 

Wekelijkse wandelmorgen:
 
Vanaf volgende week lopen we elke donderdag i.p.v. dinsdag. We vertrekken om 10.00 uur vanaf de receptie en lopen 5 tot 8 kilometer zodat we rond 12.00 uur weer terug zijn. We wandelen gewoon gezellig met elkaar in een normaal tempo waarmee we rekening houden met ieders conditie en gesteldheid. Iedereen is welkom, dus ook niet-leden. Ook kinderen kunnen gerust meewandelen.

Op 28 augustus, noteer de datum, organiseren we een nader te bepalen wandeling onder leiding van een gids. Dat kan een natuurwandeling zijn maar kan ook cultuur historisch van aard zijn. We komen hier graag t.z.t. op terug.

 

Fietstocht 5 juni:
 
Zoals aangekondigd gaan we a.s. zaterdag fietsen met wie dat wil. We fietsen om 10.00 uur weg vanaf de parkeerplaats bij de receptie. Aanmelden is niet nodig. Iedereen dient wel zelf voor foerage onderweg te zorgen. Namens de vereniging wordt niets verstrekt. Er is geen activiteit onderweg gepland. We denken om een uur of twee terug te zijn.
Doe mee! Het is mooi fietsweer en het is weer gezellig met elkaar.
 
Tweede fietstocht augustus:
 
In onze nieuwsbrief staat een verkeerde datum voor de fietstocht in augustus. Deze zal plaatsvinden op woensdag 18 augustus en niet op 21 augustus. Nadere info volgt t.z.t.
 
 

High Tea / High Wine:

Ook deze activiteit kon vorig jaar niet plaatsvinden en willen we graag dit jaar weer oppakken. Als datum voor deze activiteit hebben we zondag 25 juli vanaf ca. 14.00 uur in de planning staan. Ook hierop komen we graag terug.

 

Pubquiz:

Vorig jaar een groot succes. Dus die houden we erin. Voor dit jaar staat de pubquiz gepland op donderdag 22 juli in de avond. En ook hierop komen we graag terug met nadere informatie.

 

Algemene Ledenvergadering:

Die willen we, als het even kan, dit jaar weer houden. We hebben zondag 25 juli vanaf 10.00 uur daarvoor ingepland (inderdaad 2 activiteiten op die datum maar we denken dat die goed zijn te combineren).

Wellicht goed hier ook nog de al eerdere gecommuniceerde bestuurswisseling te vermelden: Harry Schreurs is afgetreden als secretaris en is in die functie vervangen door Peter Hanen. Erik Peeters is tot het bestuur toegetreden en vervult de functie van penningmeester. En het bestuur staat onder de bezielende leiding van voorzitter Marjo Klaassen

 


 

Inschrijven activiteiten

captcha
Powered by BreezingForms