Beste vrienden,
 
Even een update van onze agenda van activiteiten in aanvulling op onze nieuwsbrief van 2 mei j.l.
 
Open dag NFN 12 juni a.s.
A.s. zondag is de landelijke NFN open dag. Geïnteresseerden kunnen die dag vrijelijk de meeste naturistenterreinen bezoeken. Namens Vrienden van Elsendorp bieden ook wij die gelegenheid op ons park. Wie wil meedoen en gasten verwelkomen? Neem dan even contact op met Marjo Klaassen: 0624547720 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Wandelen:
We wandelen elke woensdagmorgen met wie dat wil in de bossen rondom het park. De afstand is maximaal 7-8 kilometer. Iedereen is welkom, ook niet leden. We vertrekken om 10.00 uur.
 
High Tea / High Wine:
Helaas moeten we deze activiteit cancelen omdat we samen met De Oase geen geschikte datum geprikt kregen.
 
Rondleiding Gemert op 19 juli a.s. , een nieuwe poging op 26 augustus.
Die gaat uiteraard wel door. Er hebben zich ruim 30 personen opgegeven. De inschrijving is inmiddels gesloten dus opgeven kan niet meer.
 
We wilden graag met “alternatief” vervoer van Elsendorp naar Gemert gaan maar helaas hebben we dat niet rond kunnen krijgen. We gaan daarom met de fiets! Het programma ziet er als volgt uit:
 
09.30 uur vertrek vanaf de receptie naar Handel waar we bij het Hart van Handel koffie drinken en appelgebak eten. Vandaar fietsen we door naar het centrum van Gemert.
11.00 uur staan twee of drie gidsen van de VVV Gemert voor ons klaar. In twee of drie groepen volgt het eerste deel van onze rondleiding door historisch Gemert.
12.00 uur worden we verwacht bij Lekker Bijzonder voor de lunch. Deze is inclusief een glas jus d'orange en één andere consumptie naar wens.
13.00 uur vertrekken we met onze gidsen voor het tweede deel van de rondleiding.
14.00 uur stappen we weer op de fiets terug naar Elsendorp en doen we bij terugkomst nog één drankje bij de Oase.
 
Voor mensen die niet kunnen fietsen regelen we uiteraard alternatief vervoer. Graag even melden door een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook mogelijke diëetwensen voor de lunch graag aan dit mailadres doorgeven. 
 
De eigen bijdrage voor deze activiteit is 5 euro per persoon. Graag gepast te voldoen bij vertrek.
 
Fietstocht 22 juli:
Rinie en Lenie hebben dit jaar gekozen voor een speurtocht op de fiets.
De speurtocht staat in het kader van het 100 jarige jubileum van De Rips.
We starten om 10.00 uur in kleinere groepjes. Er zijn twee verschillende routes, een van 22 km en
een van 33 km. Naar vrije keuze.
Voor leden is deelname gratis.
Niet-leden kunnen zich ook opgeven maar voor hen is de eigen bijdrage 10 euro.

Wie gaat mee? Graag voor 1 juli even opgeven bij Rinie op mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
De Pubquiz
Staat nog steeds gepland voor 28 juli. Nadere gegevens volgen.
 
Wandeling Natuurgebied Nederheide:
Hier zijn de data veranderd dus even aanpassen in je agenda:
2 augustus lezing in de Oase om 19.30 uur. Wij zorgen voor één consumptie
8 augustus vindt de wandeling plaats.
We gaan op eigen gelegenheid naar Nederheide. Om 09.45 uur starten we de dag met koffie en gebak in hotel-restaurant Nederheide en vervolgens de wandeling o.l.v. Jan Nillesen. We denken om uiterlijk 13.30 uur daar weer te vertrekken. Niet leden zijn ook welkom en betalen dan 10 euro voor deze activiteit.
 
Bezoek Nationaal Park De Veluwe en Kröller Müller museum op 17 augustus.
Opgave is nog steeds mogelijk op mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Wandeling 17 augustus, ALV op 28 augustus en nieuwjaarsduik 1 januari 2023.
Staan nog steeds zo gepland.

 
NFN
 
Mede naar aanleiding van onze eerdere berichten over de nieuwe tariefstructuur van de NFN heeft het bestuur op vrijdag 20 mei een afspraak met een vertegenwoordiger van de NFN. Mede naar aanleiding van dat gesprek zal het bestuur in de ALV van 28 augustus een voorstel doen t.a.v. het al dan niet lid blijven van onze vereniging van de NFN.