De Vereniging Vrienden van Elsendorp bestaat uit leden die uit hun midden een bestuur hebben gekozen.

Sinds januari 2021 bestaat het bestuur uit de volgende leden.

Voorzitter

Mijn naam is Marjo Klaassen en met plezier heb ik ja gezegd op het verzoek voorzitter te worden van de vereniging Vrienden van Elsendorp. Ik vind het belangrijk om als bestuurslid van de Vrienden een rol te kunnen spelen en mee te helpen de verbinding tussen de leden en het Recreatiepark vorm te geven.

Daarbij is de inzet en samenwerking tussen leden en Recreatiepark Elsendorp voor mij van belang.

“Samen Sterk” is in mijn geboorteplaats Rotterdam een bekende uitspraak die ik hier ook graag koppel aan de Vereniging Vrienden van Elsendorp en het Naturistisch Recreatiepark Elsendorp.

 

Secretaris

Mijn naam is Peter Hanen en sinds 2015 bestuurslid en was penningmeester van onze vereniging Vrienden van Elsendorp, vanaf 1 januari 2021 heb ik het secretariaat overgenomen van Harry Schreurs. Sinds augustus 2018 zijn mijn vrouw Resy en ik gepensioneerd en genieten we nog meer van ons verblijf op ons prachtige recreatiepark. 

Ik wil me graag inzetten voor onze verenging en de saamhorigheid van onze leden onderling versterken via het lidmaatschap en door het organiseren van gezamenlijke activiteiten. Samen met mijn collega bestuursleden willen wij de vereniging verder uitbouwen en daarmee een bijdrage leveren aan het naturisme in het algemeen en aan ons recreatiepark Elsendorp in het bijzonder.

 

Penningmeester

 Erik Peeters is per januari 2021 de nieuwe penningmeester, verdere informatie volgt nog.